Äntligen vardag! : Älska måndagar och uppnå din
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Eva Andreasson (författare), Petter A. Stordalen (författare), Per Runhammar (berättare)

Äntligen vardag! : Älska måndagar och uppnå dina mål ljudbok

90 kr
(0)
Ett liv består av i genomsnitt 30 295 dagar. De allra flesta av dem är vardagar. Likväl lever vi människor för helgerna. Petter Stordalen är övertygad om att livet blir mycket bättre om du lever för måndagen. Det är måndagen som är dagen for att skapa och förändra, för att bygga drömmar och ge livet mening. I sin nya bok berättar Stordalen om vad som har gjort honom till en av Nordens mest framgångsrika entreprenörer och företagsledare. Vad är hemligheten bakom succén? Kan man använda samma...
90 kr
Författare Eva Andreasson (författare), Petter A. Stordalen (författare), Per Runhammar (berättare), Ole-Martin Ihle (medförfattare)
Utgiven 8 november 2019
Längd 4:0
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189057494
Ett liv består av i genomsnitt 30 295 dagar. De allra flesta av dem är vardagar. Likväl lever vi människor för helgerna. Petter Stordalen är övertygad om att livet blir mycket bättre om du lever för måndagen. Det är måndagen som är dagen for att skapa och förändra, för att bygga drömmar och ge livet mening. I sin nya bok berättar Stordalen om vad som har gjort honom till en av Nordens mest framgångsrika entreprenörer och företagsledare. Vad är hemligheten bakom succén? Kan man använda samma förhandlingstekniker med chefen som med barnen? Och hur får du ut det bästa av människorna runt dig? Med hjälp av egna erfarenheter och aktuell forskning ger Petter Stordalen dig sina tio bästa tips för att lyckas i vardagen.