Andarnas hus (ljudbok) av Isabel Allende
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Isabel Allende (författare), Gunilla Nyroos (berättare)

Andarnas hus ljudbok

149 kr
(0)
Andarnas hus är en milstolpe i latinamerikansk litteratur och en internationell storsäljare. I centrum står Esteban Trueba, patriark, stor jordägare och presidentkandidat. Férula, hans syster, som är den som sköter deras mor och jordegendomen. Clara, Estebans eteriska och undflyende hustru som står i kontakt med förfädernas andar. Esteban och Claras dotter Blanca, flickan som gör som hon vill och föder dottern Alba. En generationsroman och familjekrönika som utspelas mot bakgrund av Latinamer...
149 kr
65 kr
Författare Isabel Allende (författare), Gunilla Nyroos (berättare), Sara R. Acedo (annat), Lena Anér Melin (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 27 December 2017
Längd 18:29
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113080888
Andarnas hus är en milstolpe i latinamerikansk litteratur och en internationell storsäljare. I centrum står Esteban Trueba, patriark, stor jordägare och presidentkandidat. Férula, hans syster, som är den som sköter deras mor och jordegendomen. Clara, Estebans eteriska och undflyende hustru som står i kontakt med förfädernas andar. Esteban och Claras dotter Blanca, flickan som gör som hon vill och föder dottern Alba. En generationsroman och familjekrönika som utspelas mot bakgrund av Latinamerikas 1900-talshistoria.