Allt du behöver veta om vikt : En bok om gener,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lovisa Sandström (författare), Lovisa Sandström (berättare)

Allt du behöver veta om vikt : En bok om gener, känslor och beteenden ljudbok

Pris 149 kr
(0)
Vikt är ett laddat ämne och det är lätt att gå vilse i djungeln av myter, forskning, åsikter och "sanningar" om vikt eller viktnedgång. Men faktum är att många kämpar med övervikt och vill ha verklig hjälp. Då behövs relevanta fakta istället för snabba lösningar. Lovisa Sandström tar i den här boken ett helhetsgrepp kring frågan om vikt och vänder sig till dig som vill eller behöver gå ner i vikt. I första hand överviktiga personer, men också alla som vill gå ner de klassiska 3-4 kilona. Bok...
Ljudbok 149 kr Pris E-Bok 149 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lovisa Sandström (författare), Pernilla Qvist (annat), Lina Eidenberg Adamo (annat), Lovisa Sandström (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 20 Januari 2021
Längd 5:06
Genrer Medicin, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113113173
Vikt är ett laddat ämne och det är lätt att gå vilse i djungeln av myter, forskning, åsikter och "sanningar" om vikt eller viktnedgång. Men faktum är att många kämpar med övervikt och vill ha verklig hjälp. Då behövs relevanta fakta istället för snabba lösningar. Lovisa Sandström tar i den här boken ett helhetsgrepp kring frågan om vikt och vänder sig till dig som vill eller behöver gå ner i vikt. I första hand överviktiga personer, men också alla som vill gå ner de klassiska 3-4 kilona. Boken är för dig som levt med viktpendling, gått upp i vikt i samband med graviditet, skilsmässa, stressiga perioder, klimakteriet, stillasittande hemmajobb eller annan orsak. Idag vet vi att viktnedgång inte bara handlar om att följa en viss diet, det är också relevant att lyfta fram livsstil och ätbeteende, genetik och kroppssammansättning. Med ökad kunskap ska den här boken förhoppningsvis ge läsaren en klokare, sundare och varmare syn på sig själv.