Aila och Ada - Den magiska kitteln (ljudbok) av
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
LiseLotte Nyström (författare), Regina Odenhjälm (berättare)

Aila och Ada - Den magiska kitteln (Aila och Ada - Den magiska kitteln #1) ljudbok

85 kr Tidigare pris: 135 kr
(0)
Ada flyttar från storstaden till den lilla orten Skeppshult efter att ha förlorat sin mamma. Snart inleder hon en vänskap med flickan Aila som har hemliga förmågor.  I Skeppshult sker det märkliga saker, skatorna beter sig konstigt och ett år tidigare försvann en pojke mystiskt under en skolresa.  Av en slump upptäcker Aila och Ada en portal till en magisk värld som befolkas av djuren från skogen, troll, vättar, magiker och Moder Jord. Magins värld har blivit överbefolkad, djuren har ...
Ljudbok 85 kr
Författare LiseLotte Nyström (författare), Regina Odenhjälm (berättare), Devan Burke (annat), Sophie Astrum (illustratör), Carina Flood (annat), Jenny Skrivfokus (annat)
Förlag Avelibooks
Utgiven 7 September 2021
Längd 3:45
Genrer 6-9 År, Science Fiction, Barnböcker, Science Fiction & Fantasy
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789151995991
Ada flyttar från storstaden till den lilla orten Skeppshult efter att ha förlorat sin mamma. Snart inleder hon en vänskap med flickan Aila som har hemliga förmågor.  I Skeppshult sker det märkliga saker, skatorna beter sig konstigt och ett år tidigare försvann en pojke mystiskt under en skolresa.  Av en slump upptäcker Aila och Ada en portal till en magisk värld som befolkas av djuren från skogen, troll, vättar, magiker och Moder Jord. Magins värld har blivit överbefolkad, djuren har flytt dit på grund av bonden Rutgers nedhuggning av skogen, och Moder Jord vill hjälpa människorna att återställa naturen. Flickorna inser att den försvunna pojken Dan har hamnat i den magiska världen, och de bestämmer sig för att försöka rädda honom.  Aila och Ada – Den magiska kitteln är en spännande fantasyberättelse med ett ekologiskt tema.