10 år i frihet (ljudbok) av Natascha Kampusch
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Natascha Kampusch (författare), Hannah Schmitz (berättare)

10 år i frihet (Sanna historier om utsatthet) ljudbok

89 kr
(0)
Hur överlever man som vuxen om man blivit berövad sin barndom? Tio år gammal blev Natascha Kampusch kidnappad på sin väg till skolan och inspärrad i en ljudisolerad källare. När hon till sist lyckades fly därifrån, mer än åtta år senare, trodde hon att ett helt nytt liv skulle börja, fullt av möjligheter. Men det var inte så enkelt. För första gången berättar Kampusch nu om hur det var att anpassa sig till livet i frihet – om hur media följde hennes varje steg, om svårigheterna att hitta en...
89 kr
69 kr
Författare Natascha Kampusch (författare), Per Holmer (översättare), Jojo Form AB (annat), Jojo Form AB (annat), Hannah Schmitz (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 6 December 2016
Längd 6:02
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176513781
Hur överlever man som vuxen om man blivit berövad sin barndom? Tio år gammal blev Natascha Kampusch kidnappad på sin väg till skolan och inspärrad i en ljudisolerad källare. När hon till sist lyckades fly därifrån, mer än åtta år senare, trodde hon att ett helt nytt liv skulle börja, fullt av möjligheter. Men det var inte så enkelt. För första gången berättar Kampusch nu om hur det var att anpassa sig till livet i frihet – om hur media följde hennes varje steg, om svårigheterna att hitta en egen identitet, om mörkret som fortfarande följer henne, men också om varför hon trots allt inte förlorat sin tro på människans godhet.