Vem kastar första stenen? (e-bok) av Tove Lifve
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Tove Lifvendahl (författare)

Vem kastar första stenen? e-bok

39 kr
(0)
Tove Lifvendahl flyttade till Rosengård i Malmö under några veckor vårvintern 2003. Hon träffade skolpersonal, fritidsledare, elever och föräldrar, entreprenörer, hyresvärdar och politiker för att försöka hitta motvikter till massmediernas schablonbilder. Samtalen kretsade främst kring Rosengård, men ledde in på de problem och utmaningar som är generella och av stor vikt för hela Sverige. Det här är hennes berättelse. Boken är en uppdaterad utgåva med nytt efterord av författaren. Ur nya eft...
39 kr
Författare Mattias Svensson (annat), Tove Lifvendahl (författare), Tove Lifvendahl (annat), Helena Ullstrand (annat), Oskar Falck (annat)
Förlag Timbro förlag
Utgiven 20 September 2013
Genrer Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175669687
Tove Lifvendahl flyttade till Rosengård i Malmö under några veckor vårvintern 2003. Hon träffade skolpersonal, fritidsledare, elever och föräldrar, entreprenörer, hyresvärdar och politiker för att försöka hitta motvikter till massmediernas schablonbilder. Samtalen kretsade främst kring Rosengård, men ledde in på de problem och utmaningar som är generella och av stor vikt för hela Sverige. Det här är hennes berättelse. Boken är en uppdaterad utgåva med nytt efterord av författaren. Ur nya efterordet: "Man skulle kunna säga så här: Vill man förstå varför det brinner i Husby är denna berättelse om Rosengård 2003 en bra början. Men vill man veta hur man ska släcka bränderna, kommer man att finna desto fler svar i Rosengård 2013."