Vandra i skugga : Del 2 av min självbiografi (e
Lägg till önskelistan
Doris Lessing (författare)

Vandra i skugga : Del 2 av min självbiografi (Doris Lessings självbiografi #2) e-bok

65 kr
(0)
1949 kommer Doris Lessing till London. Hon har lämnat sin barndoms Sydrhodesia med dess reaktionära provinsialism och vedervärdiga raspolitik för att få andas en friare luft i den engelska storstaden. Med sig har hon sin lille son, mindre än 150 pund och manuskriptet till Gräset sjunger. Doris Lessing berättar om sina kärlekar, om hur det är att vara fattig ensamstående mamma, om sina många vänner, om kulturlivet ¿ inte minst teatern där hon har framgång med flera pjäser ¿ och om arbetet m...
65 kr
Författare Anna Käll (annat), Doris Lessing (författare), Sonja Bergvall (översättare), Inger Johansson (översättare), Jan Cervin (annat)
Utgiven 8 September 2015
Längd 348 sidor
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137144399
1949 kommer Doris Lessing till London. Hon har lämnat sin barndoms Sydrhodesia med dess reaktionära provinsialism och vedervärdiga raspolitik för att få andas en friare luft i den engelska storstaden. Med sig har hon sin lille son, mindre än 150 pund och manuskriptet till Gräset sjunger. Doris Lessing berättar om sina kärlekar, om hur det är att vara fattig ensamstående mamma, om sina många vänner, om kulturlivet ¿ inte minst teatern där hon har framgång med flera pjäser ¿ och om arbetet med sina romaner och noveller. Vandra i skugga är en bok som sjuder av liv, tankar, infall, analyser och frågor och själva tidsandan och människorna blir underbart levande för läsaren. Doris Lessing har givit ut mer än trettio böcker och hennes författarskap har en ovanligt stor spännvidd. Under huden, den första delen av hennes självbiografi, kom ut 1994 och räknas redan som ett av de stora självbiografiska verken.