Värsta paketet, Hetty (e-bok) av Martina Bigert
Lägg till önskelistan
Martina Bigert (författare), Maria Kindblom (författare), Maria Kindblom Thulin (författare)

Värsta paketet, Hetty (Hetty #1) e-bok

35 kr Tidigare pris: 39 kr
(0)
Hetty vet precis vad hon vill ha - ett eget husdjur. Helst en hund, men en katt går också bra. Eller ett litet marsvin. Problemet är bara att mamma och pappa inte alls vill samma sak som Hetty ... Det går inte att få dem att ändra sig. De bara tänker på sina tråkiga ekonomijobb och knycklar tankspritt ihop Hettys önskelappar som dyker upp på de mest oväntade ställen. Ja, mamma råkar till och med tugga i sig en av dem under en snabb frukost. Vilken tur att Hettys mormor dyker upp på oväntat be...
35 kr Tidigare pris: 39 kr
Författare Martina Bigert (författare), Martina Bigert (illustratör), Maria Kindblom (författare), Maria Kindblom Thulin (författare), Agneta Wallgren (redaktör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 2 Februari 2015
Längd 122 sidor
Genrer Barnböcker
Serie Hetty
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789163876257
Hetty vet precis vad hon vill ha - ett eget husdjur. Helst en hund, men en katt går också bra. Eller ett litet marsvin. Problemet är bara att mamma och pappa inte alls vill samma sak som Hetty ... Det går inte att få dem att ändra sig. De bara tänker på sina tråkiga ekonomijobb och knycklar tankspritt ihop Hettys önskelappar som dyker upp på de mest oväntade ställen. Ja, mamma råkar till och med tugga i sig en av dem under en snabb frukost. Vilken tur att Hettys mormor dyker upp på oväntat besök. Hon är en originell performancekonstnär från New York, som snabbt fattar vad Hetty vill. Och hon gillar också djur, trots att hon inte vet ett skvatt om hur man tar hand om dem. Det märks när hon står som ensam arvtagare till Evys Zoo i Fältöversten. Hetty och hennes kompis rycker mer än gärna in. Nu har hon en hel zooaffär att gå till efter skolan. Och där finns ju Andy, det lilla vita marsvinet ... En härlig högläsningsbok som också är lätt och lockande att läsa själv med ett tiotal stora och roliga färgillustrationer. Historien berättas i en rak och kul ton, den rör sig hemtamt i en modern innerstadsmiljö, företrädesvis på Östermalm i Stockholm, med ett barnnära perspektiv.