Världens roligaste träningsbok (e-bok) av  Magd
Lägg till önskelistan
Magdalena Bibik (författare), Magdalena Bibik (författare), Janne Westerlund (författare), Janne Westerlund (författare)

Världens roligaste träningsbok e-bok

99 kr
(0)
Med värme och humor skriver Magdalena och Janne om hur man kan kombinera två diametralt olika livsstilar och ha ett hälsosammare liv fyllt med skratt och lust som mål. Fakta och kunskap blandas med anekdoter och iakttagelser, utan pekpinnar men med en stor dos igenkänning – och ett par smarta tips och tricks för att få slackern ur soffan och in bland skivstängerna. Magdalena Bibik, personlig tränare, och Janne Westerlund, komiker och obotlig korv- och ölälskare, en osannolik duo och vinnande...
99 kr
Författare Magdalena Bibik (författare), Magdalena Bibik (författare), Janne Westerlund (författare), Janne Westerlund (författare)
Förlag Hoi Förlag
Utgiven 16 December 2013
Genrer Sport, Fritid & Hobby, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789186775841
Med värme och humor skriver Magdalena och Janne om hur man kan kombinera två diametralt olika livsstilar och ha ett hälsosammare liv fyllt med skratt och lust som mål. Fakta och kunskap blandas med anekdoter och iakttagelser, utan pekpinnar men med en stor dos igenkänning – och ett par smarta tips och tricks för att få slackern ur soffan och in bland skivstängerna. Magdalena Bibik, personlig tränare, och Janne Westerlund, komiker och obotlig korv- och ölälskare, en osannolik duo och vinnande kombination både i liv och träning. Magdalena Bibik, personlig tränare, och Janne Westerlund, komiker och obotlig korv- och ölälskare, en osannolik duo och vinnande kombination både i liv och träning.