Tystnaden (e-bok) av Shusaku Endo
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Shusaku Endo (författare)

Tystnaden e-bok

149 kr
(0)
I 1600-talets Japan förbjuds kristendomen och förföljelser tar vid. De kristna tillfångatas, torteras och tvingas att avsvära sig sin tro. Några unga jesuitpräster från Portugal beslutar sig för att på illegal väg ta sig in i Japan, för att hjälpa de förtryckta kristna och ta reda på sanningen bakom de otänkbara ryktena om att den medbroder som varit deras beundrade lärare skulle ha avfallit. Väl där, ställs de inför sitt livs svåraste prövning. Shusaku Endos klassiska roman utkommer här i ö...
149 kr
Författare Yukiko Duke (översättare), Eiko Duke (översättare), Shusaku Endo (författare), Martin Scorsese (medförfattare), Aasulv Lande (medförfattare)
Förlag Atrium Förlag
Utgiven 7 Juni 2016
Genrer Filosofi Och Religion, Historia & Arkeologi, Romaner, Fackböcker, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789186095628
I 1600-talets Japan förbjuds kristendomen och förföljelser tar vid. De kristna tillfångatas, torteras och tvingas att avsvära sig sin tro. Några unga jesuitpräster från Portugal beslutar sig för att på illegal väg ta sig in i Japan, för att hjälpa de förtryckta kristna och ta reda på sanningen bakom de otänkbara ryktena om att den medbroder som varit deras beundrade lärare skulle ha avfallit. Väl där, ställs de inför sitt livs svåraste prövning. Shusaku Endos klassiska roman utkommer här i översättning av Eiko och Yukiko Duke, samt med ett förord av filmskaparen Martin Scorsese och ett initierat efterord av Aasulv Lande. Kommer snart som storfilm med Liam Neeson, Andrew Garfield och Adam Driver i regi av Scorsese.