Trollet är inte hemma (e-bok) av Lars Lerin, Ma
Lägg till önskelistan
Lars Lerin (författare), Manoel Marques Lerin (författare)

Trollet är inte hemma e-bok

39 kr
(0)
Lars Lerin barnboksdebuterar! Följ med Nordens främsta akvarellmålare och en av våra mest älskade offentliga personer, Lars Lerin, på en promenad tillsammans med sonen Rafael och katterna Mimi och Silling. "Dörren till källaren står på glänt. Hallå! ropar Rafael och kikar in i det svala mörkret. Hallå trollet! Men ingen svarar. Allt är tyst, bara småfåglarna som kvittrar och en skata som skrattar ur ett snår. Trollet är nog inte hemma, kanske ligger det och sover. Kanske, kanske inte. Det...
E-Bok 39 kr Ljudbok 39 kr
Författare Lars Lerin (författare), Manoel Marques Lerin (författare), Lars Lerin (illustratör), Lars Lerin (annat), Maritha Frykelid (annat)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 18 September 2019
Längd 48 sidor
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178034772
Lars Lerin barnboksdebuterar! Följ med Nordens främsta akvarellmålare och en av våra mest älskade offentliga personer, Lars Lerin, på en promenad tillsammans med sonen Rafael och katterna Mimi och Silling. "Dörren till källaren står på glänt. Hallå! ropar Rafael och kikar in i det svala mörkret. Hallå trollet! Men ingen svarar. Allt är tyst, bara småfåglarna som kvittrar och en skata som skrattar ur ett snår. Trollet är nog inte hemma, kanske ligger det och sover. Kanske, kanske inte. Det är väl så, säger pappa, att troll, liksom spöken, måste sova hela dagen för att orka vara vakna om natten. Om solen skiner på ett troll så spricker det, sägs det i sagorna. Ingen vet, man får tro vad man vill. Man får gärna tro att det bor ett troll i skogen." "Trollet är inte hemma" är en berättelse i ord och akvarell.