Tips från coachen: Upptäck din inre potential (
Lägg till önskelistan
Camilla Gyllensvan (författare), Lina Molander (författare), Madeleine Magnusson (författare), Johan Ohlsson (författare), Freddie Roth (författare), Helena Hellström (författare), Camilla Granström (författare), Jeanette Juhnestam (författare), Jakob Palmqvist (författare), Maria Malmqvist (författare)

Tips från coachen: Upptäck din inre potential e-bok

79 kr
(0)
Tips från Coachen #1 ingår i en serie böcker som syftar till att upptäcka och använda den inre potential vi alla har inom oss. Tips från coachen är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att få ta del av tankeväckande insikter från tio inspirerande författare som tar dig på en resa med egna personliga insikter och upplevelser. Och NU vill de dela med sig av sina erfarenheter, färdigheter och kunskaper till dig. Historierna berör flera område...
79 kr
Författare Camilla Gyllensvan (författare), Lina Molander (författare), Madeleine Magnusson (författare), Johan Ohlsson (författare), Freddie Roth (författare), Helena Hellström (författare), Camilla Granström (författare), Jeanette Juhnestam (författare), Jakob Palmqvist (författare), Maria Malmqvist (författare)
Utgiven 2 oktober 2018
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188739544
Tips från Coachen #1 ingår i en serie böcker som syftar till att upptäcka och använda den inre potential vi alla har inom oss. Tips från coachen är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att få ta del av tankeväckande insikter från tio inspirerande författare som tar dig på en resa med egna personliga insikter och upplevelser. Och NU vill de dela med sig av sina erfarenheter, färdigheter och kunskaper till dig. Historierna berör flera områden i livet och du kan lära dig hur du kan använda dig av dessa tankar och tekniker för att göra förändringar som för ditt liv framåt. Chansen är att den här boken innehåller exakt det du behöver för att ta ditt liv till nästa nivå.