Stjärnfödd (e-bok) av Maria Wälsäter
Lägg till önskelistan
Maria Wälsäter (författare)

Stjärnfödd (Doressea #2) e-bok

Pris 79 kr
(0)
Stjärnfödd är den efterlängtade uppföljaren till den  drivna fantasyromanen Avien (2018) Att Isondra fortfarande lever är ett mirakel i sig. Nu slits hon mellan vem hon var, vem hon borde vara, och vem hon är, samtidigt som allt hon har jobbat så hårt för att bygga upp faller ihop runt henne. Till på köpet blir hon beskylld för ett brott hon inte har begått, av de hon trodde var hennes allierade. När ingen vill veta av varken Isondra eller hennes jämlikar har den långa, farliga flykten bara...
E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Maria Wälsäter (författare), Eva-Karin Berglund (redaktör), Eva-Karin Berglund (annat), Linn Creutzer (illustratör)
Förlag Ebes förlag
Utgiven 31 Oktober 2019
Genrer Science Fiction, Science Fiction & Fantasy
Serie Doressea
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188187710
Stjärnfödd är den efterlängtade uppföljaren till den  drivna fantasyromanen Avien (2018) Att Isondra fortfarande lever är ett mirakel i sig. Nu slits hon mellan vem hon var, vem hon borde vara, och vem hon är, samtidigt som allt hon har jobbat så hårt för att bygga upp faller ihop runt henne. Till på köpet blir hon beskylld för ett brott hon inte har begått, av de hon trodde var hennes allierade. När ingen vill veta av varken Isondra eller hennes jämlikar har den långa, farliga flykten bara börjat. Mitt i allt kaos växer ett oförklarligt band fram, mellan Isondra och någon som hon verkligen inte vill ha med att göra. Bandet får sin näring ur uråldriga krafter som ingen riktigt förstår sig på, och än mindre rår på. Snart inser Isondra att varken Dorien eller Elysien är den verkliga fienden i den eviga kampen mellan ljus och mörker. Maria Wälsäters livslånga kärlek för fantasygenren av­speglas både på och mellan raderna i hennes författardebut. Psykologi­studier har fördjupat hennes intresse för indi­viden, vilket gör att hennes texter har fokus på karaktärernas motiv, tankar och känslor.