Som en sjöjungfru (e-bok) av Sophie Kinsella
Lägg till önskelistan
Sophie Kinsella (författare)

Som en sjöjungfru (Magiska familjen #4) e-bok

79 kr
(0)
I Ellas familj finns en stor hemlighet. Mamma är en fé! Hon ser ut som en vanlig mamma -- men det är hon absolut inte. Så Ella längtar tills hon blir stor. Då kommer hon också bli en riktig fe med glittrande vingar, redo att uttala massor av roliga förtrollningar! Mamma behöver bara vifta med sin datastav och uttala den rätta magiska koden (om hon minns den) så kan hon trolla fram de mest underbara önskningar ... Men ofta går det på tok, och Ella måste hjälpa till att ställa saker tillrätta....
E-Bok 79 kr Ljudbok 125 kr
Författare Sophie Kinsella (författare), Carina Jansson (översättare), Rebecka Neumann (annat), Marta Kissi (illustratör)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 10 Juli 2020
Genrer Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132213007
I Ellas familj finns en stor hemlighet. Mamma är en fé! Hon ser ut som en vanlig mamma -- men det är hon absolut inte. Så Ella längtar tills hon blir stor. Då kommer hon också bli en riktig fe med glittrande vingar, redo att uttala massor av roliga förtrollningar! Mamma behöver bara vifta med sin datastav och uttala den rätta magiska koden (om hon minns den) så kan hon trolla fram de mest underbara önskningar ... Men ofta går det på tok, och Ella måste hjälpa till att ställa saker tillrätta. I den här fjärde boken om Ella och hennes mamma dekorerar de köket med färgpennor, tar fast en tjuv på Ellas skolutflykt -- och simmar med riktiga sjöjungfrur!