Snaran under huden (e-bok) av Roland Nilsson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Roland Nilsson (författare)

Snaran under huden e-bok

Pris 95 kr
(0)
Erik sitter på ett café i Köpenhamn och försöker plita ned de första raderna i sin första roman. Han blir abrupt avbruten i sitt skrivande av tumult på caféet. Det blir inledningen till en häpnadsväckande historia som Erik blir djupt involverad i.    På väg hem till Sverige träffar han sjuksköterskan Eva. Erik berättar för henne om händelsen i Köpenhamn och deras relation hettar till. Eva blir lika engagerad som Erik i scenariot som tog sin början på caféet.   Eva och hennes väninna Lotta arb...
E-Bok 95 kr Pris
Författare Roland Nilsson (författare), Eva-Karin Berglund (redaktör), Eva-Karin Berglund (annat), Fanny Axelsson (annat)
Förlag Ebes förlag
Utgiven 28 November 2021
Genrer Romantik, Romaner, Romantik & Erotik, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189263192

Bokons kunder har även köpt

Erik sitter på ett café i Köpenhamn och försöker plita ned de första raderna i sin första roman. Han blir abrupt avbruten i sitt skrivande av tumult på caféet. Det blir inledningen till en häpnadsväckande historia som Erik blir djupt involverad i.    På väg hem till Sverige träffar han sjuksköterskan Eva. Erik berättar för henne om händelsen i Köpenhamn och deras relation hettar till. Eva blir lika engagerad som Erik i scenariot som tog sin början på caféet.   Eva och hennes väninna Lotta arbetar på Rikshospitalet i Köpenhamn och Lotta upptäcker något som får snaran att dras åt på flera högt uppsatta personer – men som även utsätter Lotta för livsfara. SNARAN UNDER HUDEN är en spänningsroman som utspelas år 2017 i Helsingborg och Köpenhamn – och på vägen där emellan. Vi får följa den svenske journalisten Erik som är fascinerad av den nya informationstekniken. På sitt arbete på Friskis & Svettis träffar han på Arvid. Båda intresserar sig för hur datachip kan planteras i människor. Erik, Arvid, Eva och Lotta blir alltmer insyltade i en stor härva med kopplingar till ett planerat försök att kontrollera mänskligheten.