Skiftet (e-bok) av Kenneth Filipsson
Lägg till önskelistan
Kenneth Filipsson (författare)

Skiftet e-bok

79 kr
(0)
SKIFTET - en thriller som utmanar allt vi är! Författare: Kenneth Filipsson Världen är inte vad vi trott, inte heller vi människor. Frambrytande naturvetenskapliga landvinningar ger märkliga besked. Som skakar om. Vad händer när ny kunskap utmanar rådande sanningar? Hur reagerar mänskligheten?   Skiftet är en spänningsroman där professorn och deterministen Mark Fredel, får uppleva hur hans gamla kärlek, Linn, förvandlar fantasierna om ett romantiskt äventyr till något helt annat. Något han i...
79 kr
Författare Eva-Karin Berglund (redaktör), Eva-Karin Berglund (annat), Kenneth Filipsson (författare), Joel Kvarnsmyr (annat)
Förlag Ebes förlag
Utgiven 26 Juni 2016
Genrer Naturvetenskap & Teknik, Romaner, Deckare, Fackböcker, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188187123
SKIFTET - en thriller som utmanar allt vi är! Författare: Kenneth Filipsson Världen är inte vad vi trott, inte heller vi människor. Frambrytande naturvetenskapliga landvinningar ger märkliga besked. Som skakar om. Vad händer när ny kunskap utmanar rådande sanningar? Hur reagerar mänskligheten?   Skiftet är en spänningsroman där professorn och deterministen Mark Fredel, får uppleva hur hans gamla kärlek, Linn, förvandlar fantasierna om ett romantiskt äventyr till något helt annat. Något han inte ens kunnat drömma om i förväg. Eller, har han det?   Mark dras med i omskakande händelser, inte bara genom att bli en bricka i ett världspolitiskt spel, utan också genom de privata insikter som tränger sig på. Den gamla världsbilden knakar i fogarna. Vad är det som pågår? Vem är egentligen Linn? Och vem är han själv? Skiftet utspelar sig på Svalbards vita vidder, i Cambridge-universitetets England och i det varma Sydfrankrike och Italien. Vi rör oss inom fiktionens ram, men inte bara där. Romanen tar ett steg till och utmanar läsarens tankevärld i grunden med nya vetenskapliga rön och förklaringsmodeller som rör vid livet självt, döden, och – störst av allt – kärleken. I Kenneths Filipssons tredje roman som nu är aktuell, "Skiftet", lyfts perspektivet till ett existentiellt och vetenskapshistoriskt plan. En fiktiv och spännande historia med internationell politik på högsta nivå utgör ramberättelsen.