Sittmöblers mått (e-bok) av Erik Berglund
Lägg till önskelistan
Erik Berglund (författare)

Sittmöblers mått e-bok

117 kr
(0)
Inom ergonomisk forskning finns idag ett omfattande material som kan spela en viktig roll vid formgivning av bekväma och sittriktiga möbler. Ändå är det uppenbart att detta material alltför litet tillämpas i praktiskt möbelskapande. En av orsakerna till detta är att det vetenskapliga materialet ofta är svårtillgängligt och kräver insikter i medicinsk terminologi, mätmetoder och statistik. Prof Erik Berglund, känd möbelforskare och med en bakgrund som möbelformgivare och pedagog, har med SITT...
E-Bok 117 kr
Författare Erik Berglund (författare), Loiuse Henry (översättare), Hans von Matern (illustratör), Lasse Hallbert (annat)
Utgiven 21 April 2021
Genrer Konst, Musik, Teater, Film, Fackböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178840403
Inom ergonomisk forskning finns idag ett omfattande material som kan spela en viktig roll vid formgivning av bekväma och sittriktiga möbler. Ändå är det uppenbart att detta material alltför litet tillämpas i praktiskt möbelskapande. En av orsakerna till detta är att det vetenskapliga materialet ofta är svårtillgängligt och kräver insikter i medicinsk terminologi, mätmetoder och statistik. Prof Erik Berglund, känd möbelforskare och med en bakgrund som möbelformgivare och pedagog, har med SITTMÖBLERS MÅTT överbryggat klyftan mellan forskare och formgivare. Klassiskt standardverk, som fortfarande är aktuellt! Sedan länge slutsåld, men eftersökt. Första upplagan utkom 1988. Nu komplett faksimilutgåva.