Sally Voltaires mat (e-bok) av Sally Voltaire
Lägg till önskelistan
Sally Voltaire (författare)

Sally Voltaires mat e-bok

65 kr
(0)
Sally Voltaires moderna vegetariska mat med inslag av fisk och skaldjur gör det lätt att få en nytändning på middagsfronten och att äntligen ta det där klivet mot ett grönare och hälsosammare liv. Här är njutningsfaktorn avgörande och maten gör dig mätt, nöjd och glad. Eller som Sally själv uttrycker det: ”Man behöver inte vara vegetarian för att laga grönsaker. Det räcker med att man är hungrig!” Sally Voltaires spännande mat träffar en rakt i hjärtat. Här får vi ta del av hennes bästa r...
65 kr
Författare Sally Voltaire (författare)
Förlag Bonnier Fakta
Utgiven 25 april 2017
Genrer Hälsa, Livsstil, Fritid, Mat & Dryck
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174247343
Sally Voltaires moderna vegetariska mat med inslag av fisk och skaldjur gör det lätt att få en nytändning på middagsfronten och att äntligen ta det där klivet mot ett grönare och hälsosammare liv. Här är njutningsfaktorn avgörande och maten gör dig mätt, nöjd och glad. Eller som Sally själv uttrycker det: ”Man behöver inte vara vegetarian för att laga grönsaker. Det räcker med att man är hungrig!” Sally Voltaires spännande mat träffar en rakt i hjärtat. Här får vi ta del av hennes bästa recept på allt från soppor, gratänger, sallader, drycker och desserter. Hon blandar från olika kök och många rätter är raw food-baserade. För den som någon gång tvivlat på om man blir mätt på en sallad, så är det här boken att följa. Exempel på rätter: Glasnudelsallad med tofu, koriander, sesam, morot, lime och picklad rödlök Ugnsbakad torskrygg med mandel- och solrosfröhack Zucchinipasta med basilika, trädgårdstomater, solrosfrön, fläderblomssaft och citronmeliss Voltaires spasallad Gul zucchinisoppa med parmesan, basilika och ringblomma Sojabönsallad med wakame Falsk råbiff på rödbeta Rawglass med mandel och kardemummaSally Voltaires mat utkom för första gången 2015, nu ger vi ut den igen, men denna gång i ett behändigt format med mjuka pärmar. Fotograf: Stefan Anderson