Resan till Mars (e-bok) av Shannon McClintock M
Lägg till önskelistan
Shannon McClintock Miller (författare), Blake Hoena (författare)

Resan till Mars (Uppdrag i skaparverkstan) e-bok

129 kr
(0)
Ville och hans kompisar har tagit med sig lite saker till sin favoritplats, skaparverkstan på biblioteket.  När de pratar om att bygga en robot tar Jill plötsligt med dem på en tidsresa till den röda planeten Mars. Men hur ska de komma därifrån?  Om du har ett problem att lösa, var går du då? Till biblioteket förstås! Mattis, Tekla, Kody och Ville älskar att hänga i skolbibliotekets skaparverkstad. Där har deras lärare och bibliotekarie Jill fixat så att de kan jobba med olika projekt. Där ...
129 kr
Författare Shannon McClintock Miller (författare), Blake Hoena (författare), Anna Rosenqvist (översättare), Alan Brown (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 12 Augusti 2019
Genrer 9-12 År, Tecknade Serier, Barnböcker, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178254385
Ville och hans kompisar har tagit med sig lite saker till sin favoritplats, skaparverkstan på biblioteket.  När de pratar om att bygga en robot tar Jill plötsligt med dem på en tidsresa till den röda planeten Mars. Men hur ska de komma därifrån?  Om du har ett problem att lösa, var går du då? Till biblioteket förstås! Mattis, Tekla, Kody och Ville älskar att hänga i skolbibliotekets skaparverkstad. Där har deras lärare och bibliotekarie Jill fixat så att de kan jobba med olika projekt. Där finns saker som är bra för kodning, experiment, uppfinningar och byggande. Det är en perfekt plats för att skapa och de måste använda fantasi och kreativitet när de reser i tid och rum till allt från historiska platser till yttre rymden.  Uppdrag i skaparverkstan är serieromaner som kombinerar spännande tidsresor med fakta om teknik och vetenskap. Böckerna bjuder in till eget skapande genom aktivitetssidorna i slutet.  Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.