Resa bort (e-bok) av Ann Gomér
Lägg till önskelistan
Ann Gomér (författare)

Resa bort (Hon & Han #5) e-bok

129 kr
(0)
Filip vill ut och resa, ensam, men han vet inte vart han ska ta vägen, så han frågar Ebba om råd. Hon har många idéer – både varma länder och storstäder. Men inget passar Filip. Till slut kommer Ebba på en plats som båda gillar – stranden här hemma! Följer Ebba dessutom med på resan blir det ännu roligare. Om hon & han, mitt i vardagen! Ebba och Filip har lärt känna varandra och möter tillsammans vardagens olika händelser. Serien vänder sig till mycket ovana läsare. Texten är kort och il...
129 kr
95 kr
Författare Ann Gomér (författare), Marie Hergueta (illustratör), Sonja Lindblom (berättare), Maria Hergueta (illustratör)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 11 januari 2017
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Hon & Han
Del i serie 5
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177232537
Filip vill ut och resa, ensam, men han vet inte vart han ska ta vägen, så han frågar Ebba om råd. Hon har många idéer – både varma länder och storstäder. Men inget passar Filip. Till slut kommer Ebba på en plats som båda gillar – stranden här hemma! Följer Ebba dessutom med på resan blir det ännu roligare. Om hon & han, mitt i vardagen! Ebba och Filip har lärt känna varandra och möter tillsammans vardagens olika händelser. Serien vänder sig till mycket ovana läsare. Texten är kort och illustrerad med tilltalande bilder.  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.