Mördare utan ansikte (e-bok) av Henning Mankell
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Henning Mankell (författare)

Mördare utan ansikte (Kurt Wallander #1) e-bok

Pris 185 kr
Det är vinter över den skånska slätten. Bonden som vaknat stiger upp och går över till granngården. Den syn som möter honom är fruktansvärd. På golvet ligger den gamle Johannes Lövgren med krossat ansikte. Hans hustru Maria sitter vid en stol med en strypsnara om halsen och nattlinnet nersölat av blod. Innan kvinnan dör på sjukhuset hinner hon säga ett ord som snart läcker ut i medierna: "Utländsk." Kommissarie Wallander vid Ystadspolisen som leder utredningen får snart anonyma hot på t...
E-Bok 185 kr Pris
Författare Henning Mankell (författare)
Förlag Leopard förlag
Utgiven 18 November 2011
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173431866

Bokons kunder har även köpt

Det är vinter över den skånska slätten. Bonden som vaknat stiger upp och går över till granngården. Den syn som möter honom är fruktansvärd. På golvet ligger den gamle Johannes Lövgren med krossat ansikte. Hans hustru Maria sitter vid en stol med en strypsnara om halsen och nattlinnet nersölat av blod. Innan kvinnan dör på sjukhuset hinner hon säga ett ord som snart läcker ut i medierna: "Utländsk." Kommissarie Wallander vid Ystadspolisen som leder utredningen får snart anonyma hot på telefonen. När stadens flyktingförläggning brinner och en somalisk flykting mördas står det klart att den som hotar menar allvar. Wallander inser att utredningen nu är en kamp mot tiden. Och mot en hänsynslös motståndare. En mördare utan ansikte. Detta är upptakten till Henning Mankells första bok om kommisarie Kurt Wallander i Ystad, i ny utgåva.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Regn, regn, regn...

Om man gillar den typiska skåneskildringen med blygrå himmel och en deprimerad kriminalkommissarie på dekis, kommer man inte bli besviken på denna bok heller... Som alltid är personteckningarna väl genomförda, men någon större spänning infinner sig inte - i alla fall inte för mig. Så detta är mest en i raden för de mer inbitna Wallanderfansen.

Mördare utan ansikte"

Spännande bok