Medusa: Monster (e-bok) av Nicole Boyle Rødtnes
Lägg till önskelistan
Nicole Boyle Rødtnes (författare)

Medusa: Monster (Unga superhjältar #2) e-bok

215 kr
(0)
Vid en mystisk olycka i djurparken blir Siri och hennes lillasyster Lisa attackerade av en massa giftormar. Efter att ha legat i koma i sex månader vaknar Siri till en helt ny verklighet. Hennes hår är borta, hennes lillasyster ligger fortfarande i koma, men allra värst … Det växer fram ormar ur hennes huvud! Medusa är den andra delen i serien. Medusa - Monster är en ny spännande del i serien Unga superhjältar.  En serie om ungdomar med extraordinära krafter som tar sig an att bli hjältar, ä...
E-Bok 215 kr Ljudbok 215 kr
Författare Nicole Boyle Rødtnes (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Bodil Bang Heinemeier (illustratör)
Utgiven 15 Mars 2021
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178819928
Vid en mystisk olycka i djurparken blir Siri och hennes lillasyster Lisa attackerade av en massa giftormar. Efter att ha legat i koma i sex månader vaknar Siri till en helt ny verklighet. Hennes hår är borta, hennes lillasyster ligger fortfarande i koma, men allra värst … Det växer fram ormar ur hennes huvud! Medusa är den andra delen i serien. Medusa - Monster är en ny spännande del i serien Unga superhjältar.  En serie om ungdomar med extraordinära krafter som tar sig an att bli hjältar, även om de kanske inte ser sig själva som det. Spännande superhjälteaction för alla som tycker om tuffa hjältar. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.