Legenden om Guldgäddan (e-bok) av Mats Alm
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Mats Alm (författare)

Legenden om Guldgäddan e-bok

59 kr
(0)
Fiskegänget från Skälderviken är tillbaka med ett nytt spännande äventyr. Den här gången är det en enorm gädda som gömmer sig i det mörka vattnet, där det en gång låg en liten by. Guldgäddan är inte bara stor och listig, den bär också på en familjehemlighet. Fiskegänget bestämmer sig för att fånga gäddan, men de är inte ensamma. Kalle Fiskares son Douglas, nyss hemkommen från Australien, är beredd att satsa allt för att lyckas. Legenden om Guldgäddan handlar om vänskap och om vänskap som sätt...
59 kr
Författare Lars Andersson (illustratör), Mats Alm (författare), Mats Alm (annat), Mats Alm (annat), Axel Nilsson (illustratör)
Förlag Jollymedia
Utgiven 15 maj 2017
Genrer 9-12 År, Sport, Fritid & Hobby, 12-15 År, Barnböcker, Deckare, Hälsa, Livsstil, Fritid, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198308839
Fiskegänget från Skälderviken är tillbaka med ett nytt spännande äventyr. Den här gången är det en enorm gädda som gömmer sig i det mörka vattnet, där det en gång låg en liten by. Guldgäddan är inte bara stor och listig, den bär också på en familjehemlighet. Fiskegänget bestämmer sig för att fånga gäddan, men de är inte ensamma. Kalle Fiskares son Douglas, nyss hemkommen från Australien, är beredd att satsa allt för att lyckas. Legenden om Guldgäddan handlar om vänskap och om vänskap som sätts på prov. Budskapet är tydligt: Att ha vänner är guld värt. Särskilt när det händer mystiska och skrämmande saker. Boken är en fristående berättelse och den tredje boken i serien med Fiskegänget.