Kopparhandsken (e-bok) av Holly Black, Cassandr
Lägg till önskelistan
Holly Black (författare), Cassandra (författare), Cassandra Clare (författare), Holly (författare)

Kopparhandsken (Magisterium #2) e-bok

Pris 45 kr
(0)
Holly Black och Cassandra Clare i magiskt samarbete. Äntligen är andra delen här! Call Hunts sommarlov är inte som ett sommarlov borde vara – hans pappa är övertygad om att han är ond och Calls bästa vän heter Tumult och är en rödögd jättevarg som inte precis gör succé i grannskapet. Dessutom längtar han tillbaka till trollkarlsskolan Magisterium och sina vänner. När Call en kväll upptäcker att hans pappa planerar att förgöra både honom och Tumult blir situationen ohållbar och för att undk...
E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Holly Black (författare), Lottie Eriksson (översättare), Cassandra (författare), Cassandra Clare (författare), Holly (författare)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 20 Januari 2016
Längd 336 sidor
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Magisterium
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789163889103
Holly Black och Cassandra Clare i magiskt samarbete. Äntligen är andra delen här! Call Hunts sommarlov är inte som ett sommarlov borde vara – hans pappa är övertygad om att han är ond och Calls bästa vän heter Tumult och är en rödögd jättevarg som inte precis gör succé i grannskapet. Dessutom längtar han tillbaka till trollkarlsskolan Magisterium och sina vänner. När Call en kväll upptäcker att hans pappa planerar att förgöra både honom och Tumult blir situationen ohållbar och för att undkomma flyr han till Magisterium. Där råder panik. Den magiska Kopparhandsken, som kan skilja en magiker från hens magi, har blivit stulen och hotar att ödelägga skolan och hela trollkarlsvärlden. Tillsammans med sina vänner Tumult, Tamara och Aaron (samt en mycket ofrivillig Jasper) ger sig Call ut på ett farligt uppdrag för att hitta handsken, men i jakten på den skyldiga väcks onda väsen till liv. Mystiken tätnar och vännerna närmar sig en allt mer obekväm sanning … HOLLY BLACK och CASSANDRA CLARE är författarna bakom succéserierna "Spiderwick" (BLACK) och "The Mortal Instruments" (CLARE). Kopparhandsken är den andra delen i serien "Magisterium".