Kocken & jägaren (e-bok) av Mikael Einarsson, H
Lägg till önskelistan
Mikael Einarsson (författare), Hubbe Lemon (författare)

Kocken & jägaren e-bok

Pris 159 kr
(0)
När Mikael Einarsson arbetade som kock på Skebo herrgård i Roslagen blev han god vän med brukets jägare Hubbe Lemon. Med hjälp av sina långa erfarenheter från både krog och skog har de nu skrivit en bok ihop. Kocken & jägaren kombinerar klassisk viltmatlagning med gedigna jaktkunskaper och handfasta tips. Du får lära dig hur du jagar och lagar älg, dovhjort, rådjur, vildsvin, hare, ripa, and och duva men också hur du använder fler delar på djuret, vilka detaljer som är godast att äta färs...
E-Bok 159 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Undertext så jagar och lagar du älg, vildsvin, rådjur, dovhjort, hare och fågel
Författare Mikael Einarsson (författare), Hubbe Lemon (författare)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 3 September 2021
Längd 207 sidor
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127174481
När Mikael Einarsson arbetade som kock på Skebo herrgård i Roslagen blev han god vän med brukets jägare Hubbe Lemon. Med hjälp av sina långa erfarenheter från både krog och skog har de nu skrivit en bok ihop. Kocken & jägaren kombinerar klassisk viltmatlagning med gedigna jaktkunskaper och handfasta tips. Du får lära dig hur du jagar och lagar älg, dovhjort, rådjur, vildsvin, hare, ripa, and och duva men också hur du använder fler delar på djuret, vilka detaljer som är godast att äta färska och vilka du ska frysa in. Boken är också proppfull med klassiska kockkunskaper som hur du binder upp en stek, plockar blodduva och hur du kokar god viltfond att alltid ha i frysen. De lagar gräddiga wallenbergare på viltfärs till familjen, gör egen viltkorv att äta med en kopp buljong på passet och bjuder jaktlaget på världens godaste älgkåldolmar tillagade över öppen eld. Mikael Einarsson är kökschef på restaurangerna Djuret, Pubologi, Leijontornet 12 x 8 och Svinet i Stockholm. Henrik Francke har arbetat som redaktör, skribent och kreativt ansvarig för tidningen Gourmet. Gustav Lindström brinner för självhushållning, snickeri och gediget mathantverk. Jakob Fridholm är en av Sveriges bästa fotografer.