Karma Boulevard (e-bok) av Anna Kerubi
Lägg till önskelistan
Anna Kerubi (författare)

Karma Boulevard e-bok

65 kr
(1)
I staden Nya Ionah är gränsen mellan verkligheterna tunn. Här förfaller husen redan innan de är färdigbyggda. Kartellen styr med järnhand, men i stadens mörker härskar tjuvarnas ledare Bläckfisken. Elektriska pojken och hans olycksbröder Flodråttorna dras in i jakten på Tobias – den ende som förstår hur den parallella värld som kallas Motorvägen fungerar. Men det är många som letar, och farorna som hotar kommer från både människor och gudar. När genren urban fantasy är som allra bäst blandas ...
65 kr
Författare Anna Kerubi (författare)
Förlag Mix Förlag
Utgiven 6 september 2012
Genrer Science Fiction, Science Fiction & Fantasy
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789186845322
I staden Nya Ionah är gränsen mellan verkligheterna tunn. Här förfaller husen redan innan de är färdigbyggda. Kartellen styr med järnhand, men i stadens mörker härskar tjuvarnas ledare Bläckfisken. Elektriska pojken och hans olycksbröder Flodråttorna dras in i jakten på Tobias – den ende som förstår hur den parallella värld som kallas Motorvägen fungerar. Men det är många som letar, och farorna som hotar kommer från både människor och gudar. När genren urban fantasy är som allra bäst blandas fantastik med en dystopisk undergångskänsla. Så är det i Karma Boulevard, och Anna Kerubis namn seglar upp bredvid storheter som Neil Gaiman och China Mièville. Gillar du Matrix, Neverwhere och Un Lun Dun - missa inte vår svenska urban fantasy-roman Karma Boulevard!
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Godkänd urban dystopi

Även om det här på många sätt inte är min typ genre så tycker jag att det är bra. Anna Kerubi har byggt upp en intressant värld med sin Nya Ionah och det är spännande att läsa om Elektriska pojken och hans vänner. Gudagrejen är också intressant! Ibland får jag William Gibson-vibbar och eftersom jag inte har varit vidare förtjust i hans böcker så är jag inte lika förtjust i det här heller. Jag tror dock att om man gillar William Gibson och fantasy så är det här boken för en :-) Läs om du gillar att läsa urban fantasy och William Gibson.