Jag är storasyskon nu! (e-bok) av Anthea Simmon
Lägg till önskelistan
Anthea Simmons (författare), Georgie Brikett (författare)

Jag är storasyskon nu! e-bok

65 kr
(0)
Lillebrors bebiskläder var mina förut. Nu är allt för litet, rumpan sticker ut. Att få ett syskon är för många den första stora omvälvande förändringen i livet för ett barn. Den säng man nyss sov i är för liten, kläderna för små. Men nu kan man plötsligt äta, sitta på bilbarnstol i bilen och leka själv. Det finns så många fördelar med att bli storasyskon. Jag är storasyskon nu är en fin historia om att inte längre vara minst. Det handlar lika mycket om att få syn på sin egen utveckling som ...
65 kr
Författare Anthea Simmons (författare), Georgie Brikett (författare), Georgie Birkett (illustratör), Cina Friedner (översättare)
Utgiven 4 april 2017
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129703863
Lillebrors bebiskläder var mina förut. Nu är allt för litet, rumpan sticker ut. Att få ett syskon är för många den första stora omvälvande förändringen i livet för ett barn. Den säng man nyss sov i är för liten, kläderna för små. Men nu kan man plötsligt äta, sitta på bilbarnstol i bilen och leka själv. Det finns så många fördelar med att bli storasyskon. Jag är storasyskon nu är en fin historia om att inte längre vara minst. Det handlar lika mycket om att få syn på sin egen utveckling som att förstå vad som händer när det blir tillökning i familjen.