Hanna. I det namnlösa landskapet. (e-bok) av Ka
Lägg till önskelistan
Karla E Avery (författare)

Hanna. I det namnlösa landskapet. e-bok

119 kr
(1)
"Det är så härligt med en kvinna som vet vad hon vill." säger Jacob mot mitt näsben. "Jaha", svarar jag fåraktigt eftersom min hjärna verkar ha raderat alla andra ord. För en timme sedan stod jag i badrummet med rakhyveln i handen och funderade på hur jag skulle förklara för min man varför jag förlorat allt könshår under min stressiga jobbhelg i stan och nu står jag här, näsa mot näsa med en man som inte är min. En sen kväll när resten av familjen sover ser Hanna entreprenören Ella Jonsdott...
119 kr
Författare Karla E Avery (författare)
Utgiven 16 Maj 2016
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789163901393
"Det är så härligt med en kvinna som vet vad hon vill." säger Jacob mot mitt näsben. "Jaha", svarar jag fåraktigt eftersom min hjärna verkar ha raderat alla andra ord. För en timme sedan stod jag i badrummet med rakhyveln i handen och funderade på hur jag skulle förklara för min man varför jag förlorat allt könshår under min stressiga jobbhelg i stan och nu står jag här, näsa mot näsa med en man som inte är min. En sen kväll när resten av familjen sover ser Hanna entreprenören Ella Jonsdotter försvara sin senaste affärsidé – Erotikka, en dejtingsajt för kvinnor över 40. Långt inne i Hanna vaknar en längtan hon valt att hålla gömd. En längtan som nu flödar genom ett landskap utan namn. Hanna. I det namnlösa landskapet. är en humoristisk relationsroman om lust och längtan i en ny tid.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Perfekt sommarlyssning

Hanna, i det namnlösa landskapet, är en humoristisk bok som är lika perfekt att höra på tåget, som i sängen eller på stranden. Den handlar om Hanna och hennes kaotiska liv där hon slits mellan familjen, älskarna och bekräftelsen hon får på internet. Den passar alla vuxna, oavsett kön och skildrar en kvinnas värld, sexualitet och lust på ett sätt som passar perfekt 2016. Underhållande timmar garanteras!