Håkan Bråkans fuskbok (e-bok) av Sören Olsson,
Lägg till önskelistan
Sören Olsson (författare), Anders Jacobsson (författare)

Håkan Bråkans fuskbok e-bok

95 kr
(0)
Håkan Helmer Andersson är envis och vill ha det mesta på sitt sätt. Han vill absolut inte ge bort världens finaste bil till Pär Päron i födelsedagspresent, den vill han ha själv istället! Han vill inte heller sjunga en massa larviga sånger på skolavslutningen. Nej usch! Och hur ska han lyckas hitta skogens finaste löv till höstutställningen i skolan? Håkan Bråkan är listig. Han kommer på att det går att fuska så att man får som man vill. Och ibland fungerar det, andra gånger slutar det ill...
95 kr
Författare Sören Olsson (författare), Anders Jacobsson (författare), Eva Lindén (illustratör), Katarina Oldenburg (redaktör)
Utgiven 9 december 2013
Genrer 3-6 År, 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174059212
Håkan Helmer Andersson är envis och vill ha det mesta på sitt sätt. Han vill absolut inte ge bort världens finaste bil till Pär Päron i födelsedagspresent, den vill han ha själv istället! Han vill inte heller sjunga en massa larviga sånger på skolavslutningen. Nej usch! Och hur ska han lyckas hitta skogens finaste löv till höstutställningen i skolan? Håkan Bråkan är listig. Han kommer på att det går att fuska så att man får som man vill. Och ibland fungerar det, andra gånger slutar det illa ... Följ med på Håkan Bråkans fusk och påhitt under ett helt år – från januari till december!