Gå ner i vikt med kognitiv beteendeterapi : Den
Lägg till önskelistan
Lisbeth Stahre (författare), Stahre Lisbeth (författare)

Gå ner i vikt med kognitiv beteendeterapi : Den dokumenterat framgångsrika metoden e-bok

59 kr
(1)
Forskningsstudier vid Karolinska Institutet visar att den här metoden ger både viktminskning och bestående viktnedgång. För första gången får läsaren kunskaper om de verkliga bakomliggande orsakerna till övervikt. Genom råd och tekniker från kognitiv beteendeterapi visas här hur man varaktigt går ner i vikt och sedan behåller viktnedgången. Forskningsresultaten har väckt internationellt intresse och efterfrågan. Boken tar upp frågor som: Varför äter jag fel när jag vet hur jag ska äta rätt?...
59 kr
Författare Lisbeth Stahre (författare), Stahre Lisbeth (författare)
Förlag Bonnier Fakta
Utgiven 1 Mars 2012
Längd 223 sidor
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174242997
Forskningsstudier vid Karolinska Institutet visar att den här metoden ger både viktminskning och bestående viktnedgång. För första gången får läsaren kunskaper om de verkliga bakomliggande orsakerna till övervikt. Genom råd och tekniker från kognitiv beteendeterapi visas här hur man varaktigt går ner i vikt och sedan behåller viktnedgången. Forskningsresultaten har väckt internationellt intresse och efterfrågan. Boken tar upp frågor som: Varför äter jag fel när jag vet hur jag ska äta rätt? Varför står jag inte emot suget efter att stoppa i mig något? Vad beror det på att jag inte kan behålla viktnedgången? Svaret är att övervikt i första hand inte handlar om mat utan om stress och negativa tankemönster. Ofta har man alltför stora krav på sig själv i kombination med en negativ självbild, vilket leder till känslor av irritation, besvikelse, oro, hopplöshet - känslor som kompenseras med ätande. Boken innehåller konkreta råd och lättillgängliga tekniker från kognitiv beteendeterapi. Det grundläggande 9-stegsprogrammet ger kunskaper om hur man stärker självkänslan, förändrar negativa tankemönster, löser vardagsproblem och förändrar sitt ätbeteende långsiktigt. Och det väl avvägda kostprogrammet innehåller fräscha och allsidiga recept - bra mat som passar hela familjen.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Äntligen

Äntligen någon som vet vad det handlar om. Läskigt och obekvämt hur hon ibland verkar kunna läsa mina tankar. Har inte kommit till slutet än, men har redan lärt mig mer än vad jag trodde var möjligt utan mänsklig kontakt.