Förmögenheten - Ensamhet i sällskap (e-bok) av
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Madeleine Strandberg (författare)

Förmögenheten - Ensamhet i sällskap e-bok

95 kr
(0)
Majken överrumplar sin man tillsammans med en annan kvinna i deras gemensamma säng. Abrupt tvingas hon därför bryta upp från sitt liv som lyxhustru mot en betydligt enklare vardag. Ensam flyttar hon till en tvårummare i stadsdelen Högsbo i Göteborg, ett område där hon inte känner någon. Utan arbete måste hon nu skapa sig ett nytt självständigt liv.  Redan samma dag som hon flyttar in träffar hon på en granne, den nästan sextio år äldre änkan Maj-Lis. Vad som börjar med en enkel välkomsthälsn...
E-Bok 95 kr
Författare Madeleine Strandberg (författare), Eva-Karin Berglund (redaktör), Eva-Karin Berglund (annat), Fanny Axelsson (annat)
Förlag Ebes förlag
Utgiven 16 November 2020
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188187994
Majken överrumplar sin man tillsammans med en annan kvinna i deras gemensamma säng. Abrupt tvingas hon därför bryta upp från sitt liv som lyxhustru mot en betydligt enklare vardag. Ensam flyttar hon till en tvårummare i stadsdelen Högsbo i Göteborg, ett område där hon inte känner någon. Utan arbete måste hon nu skapa sig ett nytt självständigt liv.  Redan samma dag som hon flyttar in träffar hon på en granne, den nästan sextio år äldre änkan Maj-Lis. Vad som börjar med en enkel välkomsthälsning leder snabbt till en vänskap som kommer att bli mycket värdefull för de båda kvinnorna. De båda väninnorna berikar varandra genom livsberättelser och erfarenhetsutbyten och en idé väcks som kommer att betyda allt för en hel omgivning.  Idéen får ett namn, Förmögenheten – Ensamhet i sällskap.