Förgiftad evighet (e-bok) av Novellmästarna,  N
Lägg till önskelistan
Novellmästarna (författare), Novellmästarna (författare)

Förgiftad evighet e-bok

49 kr
(0)
Tio noveller av Novellmästarna: Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Niki Loong, Helena Sigander, Ulla Trenter, Cecilia Wennerström. De allra flesta novellerna i denna samling har med människors färd genom tillvaron att göra. Vi är alla på väg mot evigheten efter att ha gått igenom prövningar i det nuvarande livet. Vår värld är inte fullkomlig, det finns till och med de som menar att den är förgiftad. Vad är det då som säger att den kommande eviga tiden...
49 kr
Författare Cecilia Wennerström (medförfattare), Novellmästarna (författare), Ulf Broberg (medförfattare), Ulf Durling (medförfattare), Ahrvid Engholm (medförfattare), Bertil Falk (medförfattare), Kjell E. Genberg (medförfattare), Niki Loong (medförfattare), Helena Sigander (medförfattare), Ulla Trenter (medförfattare), Novellmästarna (författare)
Förlag Wela Förlag
Utgiven 8 Mars 2016
Genrer Noveller, Deckare, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187711688
Tio noveller av Novellmästarna: Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Niki Loong, Helena Sigander, Ulla Trenter, Cecilia Wennerström. De allra flesta novellerna i denna samling har med människors färd genom tillvaron att göra. Vi är alla på väg mot evigheten efter att ha gått igenom prövningar i det nuvarande livet. Vår värld är inte fullkomlig, det finns till och med de som menar att den är förgiftad. Vad är det då som säger att den kommande eviga tiden inte är det?