Fixa hemma - parallelltext (e-bok) av Eva Thors
Lägg till önskelistan
Eva Thors Rudvall (författare)

Fixa hemma - parallelltext (Moa och Ali) e-bok

Pris 139 kr
(0)
Boken "Fixa hemma" på fyra olika språk!  Ali håller på att fixa hemma. Han åker till Ikea för att köpa ett nytt bord. Han kommer hem med fler saker och måste både montera och hänga upp det han köpt.  I boken finns bilder och ord för bland annat möbler och olika verktyg. Alla texter finns parallellt på svenska, engelska, arabiska och somaliska!  Fixa hemma har många illustrationer och varje kapitel har en egen bildordlista.  I just denna version finns alla texter på fyra språk. På så sätt k...
E-Bok 139 kr Pris
Författare Eva Thors Rudvall (författare), Marie Herzog (illustratör), Hedda Friberg-Harnesk (översättare), Hamid Kashkol (översättare), Musa M Isse (översättare)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 13 Augusti 2019
Genrer Annan Skönlitteratur, Skönlitteratur
Serie Moa och Ali
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177238034

Bokons kunder har även köpt

Boken "Fixa hemma" på fyra olika språk!  Ali håller på att fixa hemma. Han åker till Ikea för att köpa ett nytt bord. Han kommer hem med fler saker och måste både montera och hänga upp det han köpt.  I boken finns bilder och ord för bland annat möbler och olika verktyg. Alla texter finns parallellt på svenska, engelska, arabiska och somaliska!  Fixa hemma har många illustrationer och varje kapitel har en egen bildordlista.  I just denna version finns alla texter på fyra språk. På så sätt kan fler i en klass vara med i boksamtalet och känna glädjen och styrkan i en gemensam läsupplevelse. Läsaren ges möjlighet att lära sig nya svenska ord på ett enkelt och roligt sätt.  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.