Ett år i Paris (e-bok) av Kirsten Ahlburg
Lägg till önskelistan
Kirsten Ahlburg (författare)

Ett år i Paris (Paris #2) e-bok

139 kr
(0)
Detta är andra delen i serien om Helena och Jakob. De har flyttat till Paris och ska bo där ett år. Jakob har fått jobb på en restaurang där han får lära sig laga fransk mat. Men Helena saknar Sverige. Helena är arbetslös och kan ingen franska. Så anmäler hon sig till en kurs i franska och livet i Paris blir fullt av nya möjligheter. Ett år i Paris är en berättelse om den omställning som en flytt till ett nytt land kan innebära, men också om glädjen i att hitta nya vänner och finna sig till...
139 kr
Författare Kirsten Ahlburg (författare), Hans Peterson (översättare), Sanna Sporrong (illustratör), Sanna Sporrong (annat)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 11 augusti 2017
Genrer Romaner, 12-15 År, Skönlitteratur, Ungdomsböcker
Serie Paris
Del i serie 2
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188037824
Detta är andra delen i serien om Helena och Jakob. De har flyttat till Paris och ska bo där ett år. Jakob har fått jobb på en restaurang där han får lära sig laga fransk mat. Men Helena saknar Sverige. Helena är arbetslös och kan ingen franska. Så anmäler hon sig till en kurs i franska och livet i Paris blir fullt av nya möjligheter. Ett år i Paris är en berättelse om den omställning som en flytt till ett nytt land kan innebära, men också om glädjen i att hitta nya vänner och finna sig tillrätta i ett nytt sammanhang. Läs också den första delen i serien, Ska vi till Paris? Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.