En nypa salt (e-bok) av  Maria Goodin, Maria Go
Lägg till önskelistan
Maria Goodin (författare), Maria Goodin (författare), Maria Goodin (författare), Major Publisher (författare)

En nypa salt e-bok

65 kr
(0)
meg växer upp med sin ensamstående och minst sagt excent­riska mamma, som odlar spaghetti i blomlådorna och fångar älvor i mjölkflaskor på nätterna. De har inga släktingar och umgås inte med någon. Men varför lever de så isolerade?  När 21-åriga Meg flyttar hem till stugan i Cambridge för att ta hand om sin svårt sjuka mamma, ställs frågorna om vem hon egentligen är på sin spets. Alltför sent inser hon att de mörka hemligheter mamman döljer bakom sin glättiga fasa­d riskerar att krossa allt ...
65 kr
Författare Maria Goodin (författare), Maria Goodin (författare), Maria Goodin (författare), Major Publisher (författare)
Genrer Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187343193
meg växer upp med sin ensamstående och minst sagt excent­riska mamma, som odlar spaghetti i blomlådorna och fångar älvor i mjölkflaskor på nätterna. De har inga släktingar och umgås inte med någon. Men varför lever de så isolerade?  När 21-åriga Meg flyttar hem till stugan i Cambridge för att ta hand om sin svårt sjuka mamma, ställs frågorna om vem hon egentligen är på sin spets. Alltför sent inser hon att de mörka hemligheter mamman döljer bakom sin glättiga fasa­d riskerar att krossa allt hon drömmer om. Dessutom ställer trädgårdsmästaren Ewan till med oreda i både rabatterna och Megs hjärta – hon som redan har träffat sitt livs kärlek, forskaren Mark. "En nypa salt" är en varm, underhållande och gripande berättelse om livslögner, försoning och förlösande kärlek. Feelgood med en nypa salt, helt enkelt. Maria Goodin är utbildad lärare och terapeut. Hon arbetar på University College London och är volontär som kurator åt en välgörenhets­organisation. "En nypa salt är" hennes debut­roman. Maria Goodin bor i Hertfordshire med sin make, son och katt.