Domen (e-bok) av John Grisham
Lägg till önskelistan
John Grisham (författare)

Domen e-bok

Pris 69 kr
(0)
De dömde honom till livstid. Han dömde dem till döden. 1970 blir en ung mor våldtagen och mördad i Ford County, Mississippi. Ett brott som i all sin ohygglighet slås upp stort av lokaltidningen och dess chefredaktör, som driver en hård kampanj för att få mördaren, Danny Padgitt, fälld. Padgitt döms till livstids fängelse, och hotar jurymedlemmarna med vedergällning. Men i 70-talets Mississippi betyder livstid inte alltid livstid. Efter nio år benådas Danny Padgitt. Och dödsdomen mot juryn b...
E-Bok 69 kr Pris Ljudbok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare John Grisham (författare), Sofia Scheutz (annat), Jojo Form (annat), Sam J Lundwall (översättare), Sam J (översättare), Jojo Form AB (annat)
Utgiven 19 Augusti 2014
Längd 384 sidor
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100146399
De dömde honom till livstid. Han dömde dem till döden. 1970 blir en ung mor våldtagen och mördad i Ford County, Mississippi. Ett brott som i all sin ohygglighet slås upp stort av lokaltidningen och dess chefredaktör, som driver en hård kampanj för att få mördaren, Danny Padgitt, fälld. Padgitt döms till livstids fängelse, och hotar jurymedlemmarna med vedergällning. Men i 70-talets Mississippi betyder livstid inte alltid livstid. Efter nio år benådas Danny Padgitt. Och dödsdomen mot juryn börjar verkställas... Domen, med originaltitel The Last Juror, utkom för första gången på svenska 2004.