Den ohälsosamma mjölken - resultat från oberoen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Ane Bodil Søgaard (författare), Karen Østergaard (författare), Troels V. Østergaard (författare)

Den ohälsosamma mjölken - resultat från oberoende forskning e-bok

89 kr
(0)
I "Den ohälsosamma mjölken" presenterar en biolog, en läkare och en facklitterär författare resultatet av en djupdykning i den vetenskapliga litteraturen om mjölk och hälsa. Resultatet är överraskande. Forskning från erkända institutioner som har publicerats i erkända tidskrifter – och som inte på något sätt har sponsrats av mejeriindustrin – visar att mjölk ligger bakom de vanliga folksjukdomarna i mycket högre grad än de flesta människor anar. "Den ohälsosamma mjölken" har skrivits på ett s...
89 kr
Författare Ane Bodil Søgaard (författare), Karen Østergaard (författare), Troels V. Østergaard (författare), Troels V. Østergaard (annat), Pia Blomgren (översättare), Malene Holm (illustratör), Rolf V. Østergaard (annat)
Förlag Godset
Utgiven 14 Februari 2012
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788799212712
I "Den ohälsosamma mjölken" presenterar en biolog, en läkare och en facklitterär författare resultatet av en djupdykning i den vetenskapliga litteraturen om mjölk och hälsa. Resultatet är överraskande. Forskning från erkända institutioner som har publicerats i erkända tidskrifter – och som inte på något sätt har sponsrats av mejeriindustrin – visar att mjölk ligger bakom de vanliga folksjukdomarna i mycket högre grad än de flesta människor anar. "Den ohälsosamma mjölken" har skrivits på ett sätt så att alla kan läsa den. Som tur är behöver vanligt folk inte vänta på att läkarna ska ta till sig den nya informationen innan de på allvar börjar fundera över sin konsumtion av mjölk och mjölkprodukter. Det här är en bok man bör läsa innan man sätter tänderna i ostmacka eller dricker ett glas mjölk igen.