Den magiska kvantportalen (e-bok) av Johanna Ju
Lägg till önskelistan
Johanna Juneke (författare)

Den magiska kvantportalen e-bok

39 kr
(1)
I Taikusvaara i Tornedalen bor Emely och Teos farmor i ett stort gammalt trähus fyllt med konstiga saker och gamla böcker. När syskonen besöker byn denna sommar hittar de en underlig bok i botten av en kista och slungas oväntat in i en parallell värld fylld med godhet och ondska, oväntade hjältar och lömska förrädare. Följ med på en färd genom sjunkande myrar, uråldriga skogar och vidsträckta fjäll mot landet Reah där den ondskefulla Keria härskar. Kommer syskonen lyckas återta den mörka en...
39 kr
Författare Johanna Juneke (författare)
Förlag Recludere
Utgiven 4 April 2018
Längd 45 sidor
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177734796
I Taikusvaara i Tornedalen bor Emely och Teos farmor i ett stort gammalt trähus fyllt med konstiga saker och gamla böcker. När syskonen besöker byn denna sommar hittar de en underlig bok i botten av en kista och slungas oväntat in i en parallell värld fylld med godhet och ondska, oväntade hjältar och lömska förrädare. Följ med på en färd genom sjunkande myrar, uråldriga skogar och vidsträckta fjäll mot landet Reah där den ondskefulla Keria härskar. Kommer syskonen lyckas återta den mörka energin i tid för att kunna hindra Kerias hemska planer och återvända hem? Den magiska kvantportalen är en spännande äventyrsberättelse för slukaråldern om frihet och förtryck, men också om mod och syskonkärlek.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Lättläst för barn i slukaråldern

Spännande historia och korta kapitel, som gör att man vill veta direkt vad som händer i nästa! Oväntat slut som väcker lusten att läsa fortsättningen. Rekommenderas även som högläsningsbok att läsa tillsammans med sitt barn, från 9-10 år ca.