Den etiska slampan (e-bok) av Janet W. Hardy, D
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Janet W. Hardy (författare), Dossie Easton (författare)

Den etiska slampan e-bok

185 kr
(0)
Den etiska slampan är en klassisk guide till kärlek, sex och relationer som nu utkommer på svenska för första gången. Sedan 90-talet har boken format generationers uppfattning om hur man på ett ärligt och omsorgsfullt vis kan föra ett aktivt sexliv med flera partner samtidigt. Författarna och sexologerna Dossie Easton och Janet Hardy definierar slampa som "en person som, oavsett kön, uttrycker sin sexualitet öppet och som har den radikala åsikten att sex är skönt och njutning är bra för alla"...
185 kr
Författare Janet W. Hardy (författare), Dossie Easton (författare), Annelie Axén (översättare), Jannike Camitz (redaktör), Carolina Falkholt (illustratör), Annika Zetterqvist (annat)
Förlag Gir Förlag
Utgiven 18 Oktober 2018
Genrer Familj & Hälsa, Hem & Trädgård, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789163993312
Den etiska slampan är en klassisk guide till kärlek, sex och relationer som nu utkommer på svenska för första gången. Sedan 90-talet har boken format generationers uppfattning om hur man på ett ärligt och omsorgsfullt vis kan föra ett aktivt sexliv med flera partner samtidigt. Författarna och sexologerna Dossie Easton och Janet Hardy definierar slampa som "en person som, oavsett kön, uttrycker sin sexualitet öppet och som har den radikala åsikten att sex är skönt och njutning är bra för alla". Boken var en av de första som försökte återerövra begreppet slampa från att vara något  nedsättande till att betyda en person som njuter av och bejakar sex på sina egna premisser.