Den digitala drogen : Konsten att hantera din t
Lägg till önskelistan
Patrik Wincent (författare)

Den digitala drogen : Konsten att hantera din teknik e-bok

99 kr
(1)
Vill du spendera mindre tid med din mobil och skapa mer tid att engagera och njuta av ditt verkliga liv? Utgångspunkten för denna bok är inte att skärmtittandet är något dåligt. Det är att vi ska kunna njuta av vår elektronik och använda den utan att förlora våra liv. Denna bok handlar om hur vi kan leva livet fullt ut och låta tekniken vara en frisk del av det i stället för en ohälsosam. Detta är den fösta boken av sitt slag, med ett förord av den världsledande experten inom området internet...
99 kr
Författare Conny Palmkvist (redaktör), Cecilia Pettersson (annat), Patrik Wincent (författare)
Förlag Hoi Förlag
Utgiven 27 Januari 2016
Genrer Media & Kommunikation, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175578286
Vill du spendera mindre tid med din mobil och skapa mer tid att engagera och njuta av ditt verkliga liv? Utgångspunkten för denna bok är inte att skärmtittandet är något dåligt. Det är att vi ska kunna njuta av vår elektronik och använda den utan att förlora våra liv. Denna bok handlar om hur vi kan leva livet fullt ut och låta tekniken vara en frisk del av det i stället för en ohälsosam. Detta är den fösta boken av sitt slag, med ett förord av den världsledande experten inom området internetberoende, psykologen Kimberly Young. Boken hjälper dig att identifiera det digitala beroendet och förser dig med konkreta verktyg. Boken innehåller en introduktion kring internet- och mobilmissbruk, vetenskapliga studier, och berättar vad som händer med oss när vi överanvänder vår teknologi. Boken är avsedd för en bred publik: föräldrar, socialarbetare, lärare, elever, terapeuter och läkare.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Nyttigt

Stämmer att vi sitter alldeles för mycket bakom skärmar om dagarna. Men för att komma ur detta beteende är det nyttigt med tips Dessutom har hon rätt i att allt skärmtittande inte är dåligt. Men prioriteringen!