De sju ledningsverktygen: för effektivare plane
Lägg till önskelistan
Hugo Eliasson (författare), Bengt Klefsjö (författare), Leif Kennerfalk (författare), Andreas Lundbäck (författare), Magnus Sandström (författare)

De sju ledningsverktygen: för effektivare planering av förbättringsarbetet e-bok

199 kr
(0)
Detta material har utvecklats genom ett samarbete mellan Vattenfall AB, Scania CV AB och Avdelningen för kvalitetsteknik & statistik vid Luleå tekniska universitet, till stor del utifrån ett behov och intresse att skapa ett material som kan användas för utbildning inom de egna organisationerna. Materialet har redan använts för internutbildning och erfarenheterna därifrån har återförts till skrivprocessen. Materialet är tänkt att vara så utförligt att det också skall kunna användas vid ...
199 kr
Författare Hugo Eliasson (författare), Bengt Klefsjö (författare), Leif Kennerfalk (författare), Andreas Lundbäck (författare), Magnus Sandström (författare)
Utgiven 26 Augusti 2008
Genrer Ekonomi Och Ledarskap, Juridik, Naturvetenskap & Teknik, Fackböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Adobe DRM
ISBN 9789144020266
Detta material har utvecklats genom ett samarbete mellan Vattenfall AB, Scania CV AB och Avdelningen för kvalitetsteknik & statistik vid Luleå tekniska universitet, till stor del utifrån ett behov och intresse att skapa ett material som kan användas för utbildning inom de egna organisationerna. Materialet har redan använts för internutbildning och erfarenheterna därifrån har återförts till skrivprocessen. Materialet är tänkt att vara så utförligt att det också skall kunna användas vid grupparbeten eller spånskivor ("brainstorming") inom den egna organisationen.