Danserskan på Izu / Varmbadhusen (e-bok) av Yas
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Yasunari Kawabata (författare)

Danserskan på Izu / Varmbadhusen e-bok

139 kr
(0)
Danserskan på Izu Glädjechocken får gymnasiegrabben att tappa målföret när han hinner ikapp den lilla danserskan och hennes sällskap uppe i testugan. Men resan är av ödet utstakad, på andra sidan tunneln breder det löftesrika landskapet ut sig och vandringen får ett nytt och hjärtevärmande innehåll. Den som reser har något att berätta – ochsnart hundra år efter berättelsens tilldragelse föreligger Danserskan på Izu – Kawabatas genombrottsverk – i svensk översättning. Varmbadhusen I Varmbad...
139 kr
79 kr
Författare Hans-Göran Ankarcrona (översättare), Helena Boström (annat), Yasunari Kawabata (författare), Makoto Ikuta (illustratör), Chiemi Nakada (illustratör)
Förlag Vestigo Ab
Utgiven 22 Maj 2017
Genrer Noveller, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198379259
Danserskan på Izu Glädjechocken får gymnasiegrabben att tappa målföret när han hinner ikapp den lilla danserskan och hennes sällskap uppe i testugan. Men resan är av ödet utstakad, på andra sidan tunneln breder det löftesrika landskapet ut sig och vandringen får ett nytt och hjärtevärmande innehåll. Den som reser har något att berätta – ochsnart hundra år efter berättelsens tilldragelse föreligger Danserskan på Izu – Kawabatas genombrottsverk – i svensk översättning. Varmbadhusen I Varmbadhusen konkurrerar flickorna om kunderna från när och fjärran. Fattigdomen är skoningslös och släpper inte taget om det prostituerade gäng som kämpar för överlevnaden. Här har författaren hunnit bli några år äldre och låter oss se den krassa näringsverksamhet som pågår bland pensionaten på Izu där byarna med de heta baden är en naturlig tillflyktsort för storstadsborna.