Danny bäst i världen (e-bok) av Roald Dahl
Lägg till önskelistan
Roald Dahl (författare)

Danny bäst i världen e-bok

105 kr
(0)
Dannys bästa vän i hela världen är hans pappa, som är fenomenal på att berätta galna historier och hitta på festliga saker. De bor i en gammal husvagn bredvid den lilla bensinstationen de driver. En natt upptäcker Danny att pappa har smitit ut. När han kommer tillbaka avslöjar han att han i hela sitt liv haft en hemlighet för Danny. En helt fantastisk hemlighet som inte bara rör pappa, utan även byns respektabla läkare och till och med kyrkoherden! Allra mest rör den dock den oerhört otrevlig...
E-Bok 105 kr
Författare Roald Dahl (författare), Meta Ottosson (översättare), Quentin Blake (illustratör), Emilie Crispin Ekström (annat)
Utgiven 12 Mars 2018
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129711509
Dannys bästa vän i hela världen är hans pappa, som är fenomenal på att berätta galna historier och hitta på festliga saker. De bor i en gammal husvagn bredvid den lilla bensinstationen de driver. En natt upptäcker Danny att pappa har smitit ut. När han kommer tillbaka avslöjar han att han i hela sitt liv haft en hemlighet för Danny. En helt fantastisk hemlighet som inte bara rör pappa, utan även byns respektabla läkare och till och med kyrkoherden! Allra mest rör den dock den oerhört otrevlige, och oerhört rike, markägaren Viktor Hassel ... Roald Dahl är en av världens mest älskade och lästa barnboksförfattare.