Där vägen börjar (e-bok) av Linda Berling, Vero
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Linda Berling (författare), Veronica Berling (författare)

Där vägen börjar (Anekdoter från Spiken, Kållandsö #2) e-bok

79 kr
(0)
Där vägen börjar är en skönlitterär bok som rymmer flera berättelser vilka ger glimtar ur såväl systrarnas egna liv som andra profilers liv i Spiken - denna gång med fokus på kvinnorna. Berättelserna är livfulla och humoristiska och ger en god inblick i hur livet i allmänhet –  och i synnerhet på en ö i Ekens skärgård – kan gestalta sig, på gott och ont … Systrarna Berling är även konstnärer och boken innehåller fina illustrationer av dessa "Spikengummor" som så väl gestaltas i boken. Där vä...
79 kr
Författare Linda Berling (författare), Veronica Berling (författare), Eva-Karin Berglund (redaktör), Linda Berling (illustratör)
Förlag Ebes förlag
Utgiven 7 juli 2018
Genrer Biografier, Historia & Arkeologi, Biografier & Memoarer, Fackböcker
Serie Anekdoter från Spiken, Kållandsö
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188187475
Där vägen börjar är en skönlitterär bok som rymmer flera berättelser vilka ger glimtar ur såväl systrarnas egna liv som andra profilers liv i Spiken - denna gång med fokus på kvinnorna. Berättelserna är livfulla och humoristiska och ger en god inblick i hur livet i allmänhet –  och i synnerhet på en ö i Ekens skärgård – kan gestalta sig, på gott och ont … Systrarna Berling är även konstnärer och boken innehåller fina illustrationer av dessa "Spikengummor" som så väl gestaltas i boken. Där vägen börjar är en fristående uppföljare till Där vägen slutar, där det är "Gubbarna" i Spiken som är i fokus.