Cocktails för tre (e-bok) av Sophie Kinsella
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Sophie Kinsella (författare)

Cocktails för tre e-bok

65 kr
(1)
En vänlig gest och ens tillvaro kan förändras för all framtid … ! En gång i månaden möts de tre goda väninnorna Roxanne, Maggie och Candice för några drinkar och lite trevligt skvaller. Roxanne: Glamorös och självsäker men har en hemlig älskare som hon inte berättar för de andra om …  Maggie: Alltid högpresterande och självgående men kommer hon att klara av sitt nya liv som mamma? Candice: Ärlig, vänlig och ordentlig men vad gör hon när ett spöke från det förflutna dyker upp? Och en ödesdige...
E-Bok 65 kr
Författare Sophie Kinsella (författare), Annika Sundberg (översättare)
Förlag Damm Förlag
Utgiven 8 Januari 2013
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173519380
En vänlig gest och ens tillvaro kan förändras för all framtid … ! En gång i månaden möts de tre goda väninnorna Roxanne, Maggie och Candice för några drinkar och lite trevligt skvaller. Roxanne: Glamorös och självsäker men har en hemlig älskare som hon inte berättar för de andra om …  Maggie: Alltid högpresterande och självgående men kommer hon att klara av sitt nya liv som mamma? Candice: Ärlig, vänlig och ordentlig men vad gör hon när ett spöke från det förflutna dyker upp? Och en ödesdiger kväll sätter servitrisen vid deras bord igång en kedja av händelser som för alltid kommer att ändra deras liv.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Mysig alla hjärtans dag-läsning!

Det här var min första Madeleine Wickham-bok och även om den inte är så där fånigt rolig som Sophie Kinsellas andra böcker är så är den här ändå mysig och fin. Själva berättelsen är väl förutsägbar men det hör som till. Jag gillar den godtrogna Candice som vill ställa allt till rätta men så går allt fel och Maggie som ljuger för BVC-tanten för hon vill ju minsann inte att någon ska tro att hon är en dålig mamma eftersom hennes dotter aldrig sover. Lite smörigt blev det i slutet men boken gav mig en trevlig lässtund. Jag ska definitivt läsa fler Madeleine Wickham-böcker!