Bortrövad - En berättelse om tomtar, älvor och
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Anna Ocklind (författare)

Bortrövad - En berättelse om tomtar, älvor och troll e-bok

95 kr
(0)
Valters lillasyster Tova försvinner spårlöst på en marknad. Valter hade lovat sin far att ta hand om henne men tappar bort henne i folkmassorna. När marknaden stänger för kvällen finns det inte ett spår av Tova någonstans, förutom hennes blå hårband som hittas på marken.    Valter känner att det är hans fel att Tova är borta. Desperat söker han upp en spåkvinna för att få hjälp med att hitta sin lillasyster. Det spåkvinnan berättar för Valter har han först svårt att tro på men eftersom han in...
E-Bok 95 kr
Författare Anna Ocklind (författare), Eva-Karin Berglund (redaktör), Eva-Karin Berglund (annat), Emily Ryan (illustratör)
Förlag Ebes förlag
Utgiven 10 December 2020
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188187963
Valters lillasyster Tova försvinner spårlöst på en marknad. Valter hade lovat sin far att ta hand om henne men tappar bort henne i folkmassorna. När marknaden stänger för kvällen finns det inte ett spår av Tova någonstans, förutom hennes blå hårband som hittas på marken.    Valter känner att det är hans fel att Tova är borta. Desperat söker han upp en spåkvinna för att få hjälp med att hitta sin lillasyster. Det spåkvinnan berättar för Valter har han först svårt att tro på men eftersom han inte ser någon annan utväg beger han sig till slut in i den djupa skogen, alldeles ensam, för att hitta Tova.     I skogen råkar Valter ut för händelser - och varelser som han aldrig i sin vildaste fantasi hade trott existerade. Gång på gång hindras han i sitt sökande efter Tova. Kommer han någonsin att finna henne? Följ med på ett fartfyllt och stundtals farligt äventyr i den djupa skogen där Valter och Tova inte bara råkar ut för svårigheter och mystiska väsen, utan också får hjälp från oväntat håll.    Bortrövad är en historia som utspelar sig för 100 år sedan. På den tiden var våra nordiska väsen mer levande för såväl barn som vuxna. Men framför allt är Bortrövad en berättelse om vänskap mellan barn från olika världar som aldrig hade mötts om inte Valter hade begett sig in i skogen.