Boktugg mars 2018 (e-bok) av Sölve Dahlgren, An
Lägg till önskelistan
Sölve Dahlgren (författare), Anna von Friesen (författare), Conny Palmkvist (författare), Sarah Perfekt (författare)

Boktugg mars 2018 e-bok

Pris 49 kr
(0)
Under mars månad gick vi på djupet och tittade närmre på litteraturkritiken i Sverige och pratade med både ansvariga hos några av förlagen och hos de största tidningarna. Intressant läsning och den serie texter som vi fått mest feedback kring, någonsin. Utöver det hittar du en mängd nyheter och texter som alla berör Boksverige på något sätt, och utmärkt sig under månaden som gått. Vi hade över 130 texter som publicerades på sajten under hela månaden och har här valt ut de vi tyckte fångade u...
E-Bok 49 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Undertext Månadens bästa texter
Författare Sölve Dahlgren (författare), Anna von Friesen (författare), Conny Palmkvist (författare), Sarah Perfekt (författare)
Förlag Boktugg
Utgiven 7 Juni 2018
Längd 109 sidor
Genrer Litteraturvetenskap, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178220212
Under mars månad gick vi på djupet och tittade närmre på litteraturkritiken i Sverige och pratade med både ansvariga hos några av förlagen och hos de största tidningarna. Intressant läsning och den serie texter som vi fått mest feedback kring, någonsin. Utöver det hittar du en mängd nyheter och texter som alla berör Boksverige på något sätt, och utmärkt sig under månaden som gått. Vi hade över 130 texter som publicerades på sajten under hela månaden och har här valt ut de vi tyckte fångade upp stämningen i branschen under samma tidsperiod. Läs om hur Boktugg tilldelades fina Storytelpriset på galan i Stockholm och hur det gick till när Stephen Hawking skrev sina böcker - eller varför inte grotta ner dig i hur du bäst läser 100 böcker på bara ett enda år? Förlaget Semic avslutade samarbetet med Maze Runner-författaren efter anmälningar om sexuella trakasserier och Ola Larsmo fick pris. Och mycket, mycket mer ... Välkommen till ett nytt samlingsnummer av boktugg.se - mars månad var en riktig höjdare.