Bli klok på: Skogen (e-bok) av Jean-Benoît Dura
Lägg till önskelistan
Jean-Benoît Durand (författare), Georges Feterman (författare)

Bli klok på: Skogen (Bli klok på #4) e-bok

159 kr
(0)
Hur blir en skog till egentligen? Vem bor i skogen? Och hur högt är världens högsta träd? I den här boken får du veta massor om skogen. Som hur man tar reda på hur gammalt ett träd är, vilka djur du kan hitta spår efter i skogen och varför vi människor behöver skogen. De charmiga illustrationerna gör boken rolig och lättläst. Upptäck skogens många hemligheter och bli klok på hur den fungerar! Bli klok på … är en faktaserie för barn från 6 år. Serien vänder sig till vetgiriga barn som vill b...
E-Bok 159 kr Ljudbok 159 kr
Författare Jean-Benoît Durand (författare), Georges Feterman (författare), Johanna Brock (översättare), Lukas Larsson (berättare), Robin (illustratör)
Utgiven 5 December 2019
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Bli klok på
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178813773
Hur blir en skog till egentligen? Vem bor i skogen? Och hur högt är världens högsta träd? I den här boken får du veta massor om skogen. Som hur man tar reda på hur gammalt ett träd är, vilka djur du kan hitta spår efter i skogen och varför vi människor behöver skogen. De charmiga illustrationerna gör boken rolig och lättläst. Upptäck skogens många hemligheter och bli klok på hur den fungerar! Bli klok på … är en faktaserie för barn från 6 år. Serien vänder sig till vetgiriga barn som vill bli kloka på allt mellan himmel och jord. Lekfulla illustrationer och humoristiska bildtexter bidrar till en lättläst och underhållande läsupplevelse. Böckerna innehåller även ett quiz på slutet där läsaren kan testa sina kunskaper.  Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.