Att förstå lärgemenskaper och mötesplatser (e-b
Lägg till önskelistan
Göran Larsson (författare), Gunnar Gillberg (författare), Mats Heide (författare), Ola Berge (författare), Annita Fjuk (författare), Jimmy Jaldemark (författare), Ola Lindberg (författare), Mona Nilsen (författare), Anders D Olofsson (författare)

Att förstå lärgemenskaper och mötesplatser e-bok

Pris 205 kr
(0)
För att vi ska kunna förstå utvecklingen av en företeelse i samhället måste vi först få en förklaring på vad som sker. Den här boken handlar om att förstå uppkomsten och utvecklingen av nya former för lärande och möten på nätet i form av nätbaserade gemenskaper och mötesplatser, där människor diskuterar, utbyter erfarenheter och på olika sätt lär och förkovrar sig. Utifrån ett antal vetenskapliga perspektiv belyser författarna olika fenomen inom nätbaserade lärgemenskaper. Det kan gälla kom...
E-Bok 205 kr Pris
Författare Göran Larsson (författare), Urban Carlén (redaktör), Gunnar Gillberg (författare), Ove Jobring (redaktör), Mats Heide (författare), Ola Berge (författare), Annita Fjuk (författare), Jimmy Jaldemark (författare), Ola Lindberg (författare), Mona Nilsen (författare), Anders D Olofsson (författare)
Utgiven 7 April 2010
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Adobe DRM
ISBN 9789144061412

Bokons kunder har även köpt

För att vi ska kunna förstå utvecklingen av en företeelse i samhället måste vi först få en förklaring på vad som sker. Den här boken handlar om att förstå uppkomsten och utvecklingen av nya former för lärande och möten på nätet i form av nätbaserade gemenskaper och mötesplatser, där människor diskuterar, utbyter erfarenheter och på olika sätt lär och förkovrar sig. Utifrån ett antal vetenskapliga perspektiv belyser författarna olika fenomen inom nätbaserade lärgemenskaper. Det kan gälla kommunikation och förutsättningar för lärande, former för deltagande, samverkan och handledning samt frågor kring hur aktiviteter uppstår, avtar och struktureras. Boken är den andra i en planerad trilogi, där den första, Lärgemenskaper på nätet - en introduktion, utkom 2004. De två delarna erbjuder tillsammans en bred och god förståelse av uppkomsten och utvecklingen av lärgemenskaper och mötesplatser på nätet. Denna andra del är en fördjupning i ämnet och lämplig som lärobok vid universitet och högskolor samt vid kompetensutveckling i arbetslivet. E-boken baseras på den tryckta utgåvan från 2005.