5:2 Succémetoden – Menyer för 10 dagar (e-bok)
Lägg till önskelistan
Expressen Magasin (författare), Lotta Byqvist (författare), Victoria Lagercrantz (författare), Jeanette Steijer (författare)

5:2 Succémetoden – Menyer för 10 dagar e-bok

25 kr
(0)
Att gå ner i vikt är ju en sak – men just 5:2 har enligt flera forskare så många fler fördelar för din hälsa. En enkel och livsbejakande diet där du får äta vad du vill största delen av tiden. Det är anledningen till att 5:2 blivit en succémetod för den som vill tappa kilon. Är du osäker på hur du ska klara av hungern och hur du ska äta på fastedagarna? Följ bara steg för steg-guiden här, så är chansen större att du verkligen lyckas! UR INNEHÅLLET Så klarar du de första 24 timmarna Max...
25 kr
Författare Expressen Magasin (författare), Lotta Byqvist (författare), Victoria Lagercrantz (författare), Jeanette Steijer (författare)
Utgiven 15 Augusti 2016
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176571972
Att gå ner i vikt är ju en sak – men just 5:2 har enligt flera forskare så många fler fördelar för din hälsa. En enkel och livsbejakande diet där du får äta vad du vill största delen av tiden. Det är anledningen till att 5:2 blivit en succémetod för den som vill tappa kilon. Är du osäker på hur du ska klara av hungern och hur du ska äta på fastedagarna? Följ bara steg för steg-guiden här, så är chansen större att du verkligen lyckas! UR INNEHÅLLET Så klarar du de första 24 timmarna Maximera din mättnad Det senaste om 5:2-forskningen Det här händer i kroppen 5:2 och träning Menyer för 10 fastedagar Mellanmål 5:2 Succémetoden Menyer för 10 dagar är en e-boksingel och har tidigare utkommit som Expressen Magasin som en del av ”5:2-menyer – dag för dag”.